Annons

SMÅLAND: Kvinna svimmade av för stark korv på julmarknad

En kvinna som provsmakade korv på Huseby Bruks Julmässa i Alvesta kommun i måndags svimmade. Anledningen? Korven innehöll en av världens starkaste chilis. En anmälan om vållande till kroppsskada har upprättats, rapporterar P4 Kronoberg.
Publicerad 15 november 2023
Genrebild.
Genrebild.Foto: Mostphotos

Det var ett helt sällskap som besökte julmässan på måndagen. En kvinna ur sällskapet provsmakade då en korv som innehöll en av världens starkaste chilis och blev efter det sjuk. Enligt kanalen ska kvinnan svimmat ett flertalet gånger och känt sig mycket dålig.

En man ur sällskapet valde att polisanmäla händelsen som rubriceras som vållande till kroppsskada, men då polisen har svårt att utreda händelsen då de saknar kvinnans identitet och ingen misstänkt finns.

Annons

Försäljaren hade skrivit ut en varning om att korven var stark och säger till P4 Kronoberg att de som vill provsmaka har ett eget ansvar.

Linn SvenssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons