GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Söndag: Vägar avstängda efter olyckor

Under söndagseftermiddagen har två vägar varit avstängda på grund av olyckor.
Nybro • Publicerad 14 november 2022
Först E22:an och därefter väg 25. Olyckor har varit avstängda under söndagseftermiddagen på grund av olyckor.
Först E22:an och därefter väg 25. Olyckor har varit avstängda under söndagseftermiddagen på grund av olyckor.Foto: Mostphotos

Vid 15-tiden inträffade en singelolycka väster om Eriksmåla, nära länsgränsen till Kronoberg.

Väg 25 fick stängas helt under räddningsarbetet och trafiken ledas runt olycksplatsen. Enligt Barometern fick två personer föras till sjukhus.

Tidigare under söndagseftermiddagen, vid 13.15-tiden, var två bilar inblandade i en krock på E22:an i höjd med Karlsrorondellen strax söder om Kalmar. Ingen behövde dock sjukvård efter olyckan, men trafiken påverkades.

Peter BoströmSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.