unlock

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

  1. Nyheterarrow-down
  2. Avdelningararrow-down
  3. E-tidning
  4. Söksearch
  1. Tjänsterarrow-down
  2. Annonseraarrow-down
  3. Tipsa oss!

SVT söker ny drake – nu kan drömjobbet bli ditt

Förmodligen har vi alla någon slags relation till Bolibompadraken. Vissa av oss har säkert drömt om att få ta på sig dräkten och släppa loss. Nu är det faktiskt möjligt. Är du uttrycksfull och har en lämplig utbildning? Då kan tjänsten bli din!
Foto: SVT

För den som är född på 90-talet eller senare kan Bolibompadraken vara ett av de starkaste barndomsminnena. Nu har du chansen att föda barnsinnet på nytt och söka jobbet som... Just det, Bolibompadraken!

SVT utvecklar nu ett nytt barnprogram med den folkkära draken. De söker dig som bland annat har en eftergymnasial skådespelarutbildning, är glad och uttrycksfull samt har en kärlek till barn och dess kultur. Ansökan ska vara inskickad senast den 30 november, och tänk på att minst en inspelning i veckan – sker i Stockholm.

Kanske är det just du som blir nästa drake?

Läs mer