SVT söker ny drake – nu kan drömjobbet bli ditt

Förmodligen har vi alla någon slags relation till Bolibompadraken. Vissa av oss har säkert drömt om att få ta på sig dräkten och släppa loss. Nu är det faktiskt möjligt. Är du uttrycksfull och har en lämplig utbildning? Då kan tjänsten bli din!
Publicerad 18 november 2020 • Uppdaterad 13 januari 2021
Foto: SVT

För den som är född på 90-talet eller senare kan Bolibompadraken vara ett av de starkaste barndomsminnena. Nu har du chansen att föda barnsinnet på nytt och söka jobbet som... Just det, Bolibompadraken!

SVT utvecklar nu ett nytt barnprogram med den folkkära draken. De söker dig som bland annat har en eftergymnasial skådespelarutbildning, är glad och uttrycksfull samt har en kärlek till barn och dess kultur. Ansökan ska vara inskickad senast den 30 november, och tänk på att minst en inspelning i veckan – sker i Stockholm.

Kanske är det just du som blir nästa drake?

Wilhelm NilssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.