GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Unikt jobb ledigt – som programledare för Sommarlov

Det finns redan en hel del sommarjobb att söka för säsongen 2023. Men det finns ett som kanske sticker ut lite extra. Det är nämligen som programledare till SVT:s Sommarlov där profiler som Malin Olsson och Alexander Hermansson syns.
Publicerad 17 december 2022
SVT Malmö
SVT MalmöFoto: Leif Ingvarsson/Mostphotos

Tv-programmet Sommarlov är omåttligt populärt bland barnen och inspelningen sker i en park i Malmö. Det är även ett event dit tusentals barnfamiljen dagligen strömmar in för att titta på eller vara en del av inspelningen.

Till 2023 års Sommarlov kommer man att göra en del förändringar, vilket är anledningen till att man nu söker en ny medarbetare framför kameran.

Den som söker jobbet får dock vara beredd på att arbeta i princip hela sommaren. De dagar som inte är inspelningsdagar behöver man nämligen läsa manus, förbereda sig och vara med på repetitioner.

”Du älskar eller trivs bäst när du får agera inför en publik av något slag. Det krävs ingen formell utbildning men troligen har du varit där - på scenen, på film, i TV eller i videoproduktioner för olika sociala medier. Du vill gärna få andra att skratta och bjuder på dig själv”, skriver SVT i annonsen.

Vidare skriver SVT att det är önskvärt att man har komisk talang, har erfarenhet av improvisation och/eller agera utifrån manus, tycker om att skapa underhållning för barn samt har lätt att samarbete och gillar att jobba ihop med andra.

Sommarlov spelas in från 12 juni till den 18 augusti och totalt gör man 68 episoder.

Linus GunnarssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.