Annons

Åtta personer misstänkta för narkotikabrott i samband med Öland Roots

Under torsdagen börjar reggaefestivalen Öland Roots på Sandbergen på Öland. Men redan under onsdagen plockade polisen in åtta personer för narkotikabrott.
Publicerad 14 juli 2022
Genrebild.
Genrebild.Foto: Mostphotos

Öland Roots pågår från torsdagen den 14 juli till och med söndagen den 17 juli. Polisen har redan varit på plats för att påbörja arbetet kring festivalen.

– Vi har uppsikt på detta och är aktiva runt festivalen för att bedriva narkotikabrott. Det är allmänt känt att det förekommer mycket narkotika där, säger Robert Loeffel, presstalesperson polisregion syd.

Redan under onsdagen anträffades åtta personer som misstänktes för ringa narkotikabrott, varav fem för innehav och tre för bruk. Samtliga är i åldern 25-50 år, sju män och en kvinna. Narkotikabeslagen gäller mindre mängder av olika typer av narkotika.

Hedda OttestamSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons