GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Bilar nära att frontalkrocka – ena föraren misstänks nu för brott

Publicerad 2 augusti 2022 • Uppdaterad 3 augusti 2022
Genrefoto: Sirpa Ukura/Mostphotos
Genrefoto: Sirpa Ukura/Mostphotos

Vid 17.30-tiden på söndagen inträffade en trafikolycka i Färjestaden på Öland.

– Målsägaren anmäler att hon möter ett fordon som efter en omkörning inte går tillbaka till höger körfält utan de smäller ihop så att backspeglarna ryker på båda bilarna. Den andra föraren stannar inte utan fortsätter iväg från platsen, säger Thomas Johansson som är kommunikatör hos polisen.

Målsägaren är en kvinna i 65-årsåldern. Det finns i nuläget ingen misstänkt, men brottsrubriceringarna är vårdslöshet i trafik och smitning från trafikolycka.

Agnes AronssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.