GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Blodigt slagsmål på camping

En man kastade ett ölglas, alternativt en ölflaska, i huvudet på en annan man på en uteservering på Saxnäs camping vid 23-tiden på onsdagskvällen.
Publicerad 22 juli 2021
Ibland spårar det ur när man dricker bärs med grabbarna.
Ibland spårar det ur när man dricker bärs med grabbarna.
Foto: Syda Productions/Mostphotos

Det ledde till att han själv misshandlades grovt av en eller flera personer. Enligt P4 Kalmar jagades han in i ett camping-kök där någon slog honom i huvudet med en hamburgerpress. Rejält blödande fördes han med ambulans till sjukhuset för vård.

Det är oklart vilka skador som åsamkades mannen som fick dryckesbehållaren i huvudet.

Polisen utreder nu grov misshandel i två fall, där en målsägande är i 35-årsåldern och den andre i 55-årsåldern.

– Berusningsgraden på platsen var hög och det finns många vittnen, säger polisens presstalesperson Eva-Lotta Hermansson Truedsson.

Simon KarlssonSkicka e-post
Så här jobbar kalmarposten med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.