GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Borgholms kommun: ”Undvik besök på våra äldreboenden”

Med anledning av den ökande smittspridningen av covid och den nya mer smittsamma varianten omikron väljer Borgholms kommun nu att minimera riskerna för personer på boenden.
Publicerad 7 januari 2022
Genrefoto: Michael Erhardsson/Mostphotos
Genrefoto: Michael Erhardsson/Mostphotos

”Undvik därför att besöka omsorgstagare på särskilda boenden och LSS-boenden under de kommande veckorna, tills smittspridningen avtagit. Är besöket absolut nödvändigt ska vi göra allt för att det ska bli så säkert som möjligt”, skriver Borgholms kommun på sin hemsida.

De tipsar om att ringa till boendet där den närstående bor, för att få information om läget.

Agnes AronssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.