GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Bråk och handgemäng efter att luftgevär ska ha avfyrats mot bilväg

Publicerad 4 juli 2022
Genrebild.
Genrebild.Foto: Agnes Aronsson

Under lördagen klockan 10:15 var en man i 25-årsåldern ute och gick på en liten ort söder om Borgholm på Öland.

– Han uppfattar att en person skjuter med luftgevär i en trädgård i riktning mot väg 136. Bråk och handgemäng uppstår när mannen ifrågasätter att den andra mannen står och skjuter mot vägen så där. Båda anmäler varandra, säger Robert Loeffel, presstalesperson polisregion syd.

Mannen som misstänks ha skjutit med luftgevär är i 65-årsåldern och misstänks nu för framkallande av fara för annan. De båda männen anmäler dessutom varandra för misshandel.

Hedda OttestamSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.