GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Campare har röstat fram bästa campingarna i Sverige – lokala vinnare

Camper’s Choice är gästernas nya utmärkelse där de röster fram Sveriges bästa campingplatser på Camping.se.
Publicerad 25 mars 2022
Böda Sand Beach Resort och Daftö Resort, två av årets vinnare av Camping.se Camper's Choice, Fotograf: Peter Holgersson.
Böda Sand Beach Resort och Daftö Resort, två av årets vinnare av Camping.se Camper's Choice, Fotograf: Peter Holgersson.

Campingplatserna delades in i tre storlekskategorier, så att både större och mindre anläggningar har samma chanser att vinna.

De 12 vinnarna presenterades på SCR Svensk Campings årskonferens på Kolmården den 24 mars. Två av campingarna är belägna i Kalmar län. Böda Sand Beach Resort på Öland var en av vinnarna och de hade representanter på plats för att ta emot diplomet.

– Det känns helt fantastiskt att få den här utmärkelsen, vi jobbar varje år med att vässa och höja familjens bästa semesterupplevelse och det är så fint att få den här responsen tillbaka. Att få dela den med så många av våra inspirerande kollegor runt om i landet värmer också, säger Anna Barkevall, VD på Böda Sand i ett pressmeddelande.

Framröstad blev även Hultsfred Strandcamping.

Röstningen var öppen i drygt fyra veckor och på den tiden har mer än 6 000 gäster röstat på sina favoritanläggningar i Sverige.

Campingplatserna som tilldelats utmärkelsen Camper's Choice 2022:

Askeviks Camping & Stugor, Västergötland

Böda Sand Beach Resort, Öland

Daftö Resort, Bohuslän

Destination Apelviken, Halland

Dragsö Camping & Stugby, Blekinge

Gullbrannagården, Halland

Hultsfred Strandcamping, Småland

Kronocamping i Lidköping, Västergötland

Mötesplats Borstahusen, Skåne

Snibbens Camping och Stugby, Höga Kusten

Särna Camping, Dalarna

Västra Kajen, Norrbotten

Agnes AronssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.