Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Cannonball Run flyttar till augusti: ”Närmare 150 bilar”

Bilträffen skulle egentligen ha genomförts i mitten av maj men flyttas fram, som så mycket annat på grund av pandemin.
Foto: Pressbild

– Vi kan inte arrangera det nu men hoppas de flesta är vaccinerade till augusti. Vi vill att alla deltagare och besökare ska ha en trevlig helg på Öland, säger initiativtagaren till Cannonball Run Sweden, Roger Karlsson.

Nytt datum för bilträffen är den 7-8 augusti, lördag till söndag.

– I nuläget är det närmare 150 bilar som kommer. Ferrari, Lamborghini, McLaren, Porsche med flera, säger Roger Karlsson.

Sportbilsentusiasterna sammanstrålar på ett 20-tal platser i Sverige, och i Oslo, för att därefter köra till Öland och Strand Hotell i Borgholm.

– Där ställer vi ut bilarna så folk kan komma och titta. På kvällen äter vi tillsammans och har det trevligt. På söndagen åker vi ut en vända och genomför lite aktiviteter, typ golf på Ekerum och körning på Ölands Gokartcenter.

Läs mer