GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Då invigs Böda Sands mångmiljonsatsning: ”Redan smygöppnat”

Inför säsongen 2022 initierade Böda Sand en mångmiljonsatsning som riktar sig till de yngre besökarna – nämligen en ny lekplats.
Publicerad 17 juni 2022 • Uppdaterad 17 juni 2022
Den nya lekplatsen på Böda Sand invigs på torsdag.
Den nya lekplatsen på Böda Sand invigs på torsdag.Foto: Pressbild/Böda Sand

Den nya lekplatsen har fått namnet Böddes lekplats och ligger belägen på samma plats som gungorna och hoppkuddarna. Nu är det ett helt annat sortiment i form av ny lekställning med torn, åktuber, rutschkanor, interaktiva tavlor, klätterväggar, linbanor och mycket mer.

Det är enligt leverantören Haags den största sammanhängande lekställningen i hela Sverige. Lekplatsen har redan smygöppnat men den officiella invigningen äger rum under midsommarveckan.

– För att skapa familjens bästa semesterupplevelse gäller det att familjens yngre stjärnor känner sig aktiverade och nöjda, och den här satsningen är ett sätt för oss att förstärka det ännu mer utöver det stora utbud av barnaktiviteter som vi har, Anna Barkevall, VD på Böda Sand, i ett pressmeddelande.

Böda Sands VD Anna Barkevall.
Böda Sands VD Anna Barkevall.Foto: Böda Sand
Linus GunnarssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.