Annons

De ska gå kust till kust på Öland för cancerrehabfonden

Publicerad 4 juni 2021 • Uppdaterad 7 juni 2021
Victoria Vestman och Anna Wahlstam.
Victoria Vestman och Anna Wahlstam.Foto: Sara Jonasson

På söndag den 6 juni kommer Victoria Vestman och Anna Wahlstam som driver podcasten ”Vi är inte cancer” att promenera på Öland för att samla in pengar till rehabcancerfonden. Med sig har man personerna bakom Instagramkontona Prehabcamilla och Mammormedcancer.

– Vi ska gå från kust till kust. Från Bläsinge hamn till Saxnäs. Gemensamt för oss som går är att vi alla har haft bröstcancer. Vi vill samla in pengar till cancerrehabfonden för att de gör ett så fantastiskt jobb och de är bara finansierade med bidrag och donationer, säger Victoria Vestman.

Annons

Vännerna kommer att starta promenaden klockan 10 och de kommer att livesända delar av promenaden på sitt Instagramkonto Viarintecancer.

– Anna och jag gillar utmaningar. Det är bara 1,9 mil vi ska gå, det är inte så långt. Det ska bli härligt och roligt att få gå och prata i fyra timmar med trevliga vänner, sen ser jag fram emot at äta en god pizza i Saxnäs när vi är färdiga. Vi hoppas att folk vill stötta cancerrehabfonden.

Linus GunnarssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons