GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Fick konto kapat – blivit av med pengar sen i somras

Borgholm • Publicerad 18 november 2022
Genrebild.
Genrebild.

25 stycken fall av bedrägerier har anmälts av en och samma målsägande i Borgholms kommun. I anmälan framkommer det att målsägande fått sitt konto kapat och blivit av med småsummor sedan i juli, omkring 8000 kronor sammanlagt.

– Det är någon eller några som kommit åt personens bankkortsuppgifter och gjort mindre köp via mobiltjänster sen i somras. Det finns inga misstänkta, säger polisens presstalesperson Robert Loeffel.

Linn SvenssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.