Fullt utvecklad brand i villa

Publicerad 14 december 2022
Bild från brandplatsen.
Bild från brandplatsen.Foto: Monica Ragnarsson

Klockan 17 på onsdagen larmas räddningstjänst till Möllstorpsgatan i Färjestaden med anledning av en brand i en villa.

– Det är en brand i en 1,5-plansvilla. Det brinner från både övre och nedre våningen med kraftig rökutveckling. Vi har inga uppgifter om någon personskada. Räddningstjänst är på plats och håller på att släcka ner det som brinner. Än så länge är den inte under kontroll, säger Kicki Carlsson vid Trygghets- och larmcentralen, vid 18-tiden.

– Räddningstjänsten är fortfarande på plats, men man har skickat hem några styrkor. Jag fick en rapport 19.20 om att läget var under kontroll men att man kvarstannar ett par timmar, säger Wilma Lilja vid Trygghets- och larmcentralen, klockan 20.

Enligt polisen var det inte några personer kvar i huset. Vid 19-tiden meddelade polis att de var klara på platsen. Det finns inga misstankar om brott i samband med branden.

Brand i villa i Färjestaden.
Brand i villa i Färjestaden.Foto: Monica Ragnarsson
Brand i villa i Färjestaden.
Brand i villa i Färjestaden.Foto: Monica Ragnarsson
Linus GunnarssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.