GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Golfbil stoppades för kontroll – både förare och passagerare var berusade

Publicerad 28 juli 2022 • Uppdaterad 29 juli 2022
Foto: Mikael Damkier/Mostphotos

Under natten till torsdagen vid 04-tiden stoppas en golfbil vid Norra infarten i Borgholm för en kontroll. Föraren blåser positivt och medtas av polis för ytterligare provtagning och misstänks nu för rattfylleri. Även passageraren ska ha varit märkbart berusad och omhändertogs enligt lagen om omhändertagande av berusade personer.

– En patrull är i Borgholm sent på natten den 28 juli och då ser man två personer i en golfbil och försöker få stopp på bilen. Den stoppar inte trots ljus- och ljudsignaler. De misstänks på grund av detta även för brott mot trafikförordningen, säger Thomas Johansson, kommunikatör hos polisen.

Föraren ska vara i 30-årsåldern.

Hedda OttestamSkicka e-post
Agnes AronssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.