GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Här är vårens och sommarens artistprogram hos Sandås Trädgård Öland

Sandås Trädgård Öland har nu släppt vårens och sommarens musikprogram. Konserterna hålls inne i arrangören Marianne Martinssons hus eller i hennes trädgård. På scen står en rad gäster, både lokala och lite mer långväga.
Publicerad 20 mars 2022
Marianne Martinsson på Sandås Trädgård Öland
Marianne Martinsson på Sandås Trädgård ÖlandFoto: Agnes Aronsson

Under fem tillfällen under våren och sommaren spelar en rad artister och band.

– Under de två coronaåren har jag växlat upp och erbjudit fler konserter. Jag såg min möjlighet att erbjuda små avskalade konserter, där alla kunde välja behagligt avstånd. Fick bekräftat de ord jag alltid lyfter, vid varje konsert – ”utan kultur dör människan!”. Såg hur viktigt det blev i en kristid som corona. Nu har vi ytterligare en kris i vårt Europa, genom kriget i Ukraina. Jag tror på kulturens kraft. Att vi genom att mötas kring musik ger tröst och energi, säger Marianne Martinsson i ett pressmeddelande.

Vårens och sommarens program:

24 april - Max Jeansson (inomhus)

29 maj - Maja Artursson m. vänner

19 juni - Tove Folkesson och Tumult

7 augusti - Lovisa Niklasson

21 augusti - Mönsterås Bluesband

Mönsterås Blues Band startades så tidigt som 1974 och spelar fortfarande skön musik tillsammans. Bandet har turnerat runt om i Europa och för första gången gästar de Sandås Trädgård Öland. Tove Folkesson möter världsmusikbandet Tumult i en poetisk resa genom folkmusik, egna kompositioner, röj och stor frihet. Lovisa Niklasson kommer från södra Öland och gästar Sandås Trädgård Öland för andra året. Det blir däremot fjärde gången som Max Jeansson uppträder på Sandås Trädgård Öland och han har blivit något av ett husband. Maja Artursson från Stora Frö på Öland och de tre vännerna Melina Karlsson, Love Grahn och Philip Mehler uppträder med allt ifrån 80-talsdängor till de senaste nyheterna.

Agnes AronssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.