Här spelades Molly Sandéns musikvideo in

Molly Sandén har släppt en ny musikvideo, och den är inspelad på Öland!
Publicerad 22 augusti 2020
Foto: Lars Svensson/Mostphotos

Molly Sandéns nya musikvideo är inspelad på Öland, närmare bestämt lite norr om Jordhamn. Låten heter Husavik/My hometown acoustic och är soundtrack till filmen ”Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga” som släpptes i år och ligger ute på Netflix.

Till filmen släppte Molly Sandén musik under sitt alter ego My Marianne. En liten anekdot är att My Marianne faktiskt är Molly Sandéns riktiga mellannamn.

Och anledningen till låtens titel? Filmens huvudkaraktärer (som spelas av Rachel McAdams och Will Ferell) kommer från en liten stad på Island vid namn Husavik.

I samband med att videon släpptes la Molly Sandén upp ett inlägg på sin Instagram.

”Får man inte sjunga för ett publikhav får man sjunga för ett hav! Å en helt ok solnedgång. Tack världens bästa @pontusperssonn för att du spelar så fint å är så snygg i solnedgångsljus. Å tack för att ni lyssnar på denna låten som galningar! @mymariannemusic hälsar massor btw.”, skrev Molly Sandén på sin Instagram.

Musikvideon ska ha spelats in den 9 augusti.

Agnes AronssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.