GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Hon blir ny HR-chef i Mörbylånga

Anneli Karlsson i Mörbylånga blir tillfällig HR-chef under rekryteringsperioden av en ny HR-chef.
Publicerad 18 januari 2023
Anneli Karlsson, blir den konsult som tilldelas uppdraget som tillfällig HR-chef i Mörbylånga kommun under rekryteringsperioden av ny HR-chef.
Anneli Karlsson, blir den konsult som tilldelas uppdraget som tillfällig HR-chef i Mörbylånga kommun under rekryteringsperioden av ny HR-chef.Foto: Mörbylånga kommun

”En enklare upphandling har genomförts och Anneli Karlsson matchade bäst kriterierna gällande kvalitet och pris av de anbud som kom in”, skriver Mörbylånga kommun i ett pressmeddelande.

Anneli Karlsson kommer att tillsätta platsen som HR-chef under rekryteringsprocessen som väntas ta sex månader. Detta efter att nuvarande HR och lön-chef Kerstin Parker meddelat att hon slutar den sista januari.

– Vi är glada att få en så erfaren person till kommunen som tillfällig HR-chef. Anneli kommer att bli en trygg person i rollen under de 6 månader som rekryteringen av en ny HR-chef tar. Vi räknar med att ha tillsatt tjänsten efter sommarsemestern, säger David Idermark, administrativ chef i Mörbylånga kommun i samma pressmeddelande.

Karlsson driver företaget A.I.D.A. Consulting AB i Mörbylånga och har lång erfarenhet av HR-, personalchefs- och coachningsuppdrag.

Linn SvenssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.