Annons

Hon blir programledare för Victoriakonserten

Publicerad 14 juni 2023

Den 14 juli äger Victoriakonserten rum på Borgholms slott, där Kronprinsessan Victoria firas med en rad artistframträdanden samt delar ut årets Victoriapris.

För femte gången kommer Yvette Hermundstad att leda Victoriakonserten.

”Det känns ärofyllt och väldigt kul att för femte gången få förtroendet att programleda firandet av Kronprinsessan”, säger Yvette Hermundstad.
”Det känns ärofyllt och väldigt kul att för femte gången få förtroendet att programleda firandet av Kronprinsessan”, säger Yvette Hermundstad.Foto: Pressbild

– Det känns ärofyllt och väldigt kul att för femte gången få förtroendet att programleda firandet av Kronprinsessan. En fin tradition. Jag är mäkta förväntansfull inför dagen, firandet och att få hylla historiens 45:e Victoriapristagare säger Yvette Hermundstad, i ett pressutskick.

Victoriapriset kommer att delas ut till hockeyspelaren Erik Karlsson för sin enastående fjolårssäsong i NHL. Pristagaren blev första back på 30 år att nå ett tresiffrigt poängantal.

Konserten kommer att sändas på SVT, men vilka artister som ska uppträda är ännu inte offentliggjort.

Linus GunnarssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons