unlock

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

  1. Nyheterarrow-down
  2. Avdelningararrow-down
  3. E-tidning
  4. Söksearch
  1. Tjänsterarrow-down
  2. Annonseraarrow-down
  3. Tipsa oss!

Hon leder Victoriakonserten igen

Den SVT-sända Victoriakonserten kommer i år genomgå stora förändringar.
Yvette Hermundstad leder firandet av kronprinsessans födelsedag.
Yvette Hermundstad leder firandet av kronprinsessans födelsedag.
Foto: Stina Stjernkvist/SVT

Victoriakonserten kommer i år äga rum på Borgholm slott och genomföras utan betalande publik, med endast ett fåtal inbjudna gäster i publiken. Men en sak som består är programledaren. Efter fjolårets succé får nämligen Yvette Hermundstad återigen förtroendet att leda firandet av Kronprinsessan Victoria den 14 juli. Yvette har under året varit programledare för Vinterstudion och när coronaviruset slog till var hon med och startade upp Helgstudion i SVT.

– Det känns ärofyllt och roligt att återigen få förtroendet att programleda firandet av Kronprinsessan. Det är en speciell dag med ett speciellt firande just det här året. Jag är mycket förväntansfull och ser fram emot att få hylla den 42:a – och så värdiga – Victoriapristagaren, säger Yvette Hermundstad i ett pressmeddelade.

Sedan tidigare är det klart att The Mamas kommer att uppträda och att Armand Duplantis tilldelas Victoriapriset. Fler artister presenteras i juli. Victoriakonserten kommer den här gången helt anpassas för tv-publiken och sänds traditionsenligt i SVT1 och SVT Play tisdagen den 14 juli klockan 21.00.

Läs mer