GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Hyllad författare besöker Ölandsbibliotek

Det blir författarbesök av internationell klass till biblioteket i Rälla på Öland.
Publicerad 9 april 2022
Foto: Mostphotos

Författaren Sofia Lundberg, som bland annat skrivit de internationellt hyllade böckerna ”Den röda adressboken” och ”Ett frågetecken är ett halvt hjärta”, kommer till biblioteket i Rälla.

”Lundberg har hyllats för sitt sätt att skildra livet på, både upp-och nedgångar. Debuten ”Den röda adressboken” låg i över ett år på tyska Der Spiegels bästsäljarlista. Dessutom finns titeln översatt till 36 språk”, skriver Borgholms bibliotek i ett pressmeddelande.

Författaren kommer till biblioteket i Rälla onsdagen den 13 april. Föranmälan krävs och görs via Borgholms bibliotek.

Linus GunnarssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.