GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Tonåring utsatt för misstänkt grov misshandel vid parkeringsplats

Vid 01-tiden, natten mot söndag, larmas polis till Färjestaden med anledning av ett bråk vid en parkeringsplats.
– Det ska ha startat med en ordväxling på platsen, Evelina Olsson, presstalesperson vid polisens ledningscentral i Malmö.
Publicerad 9 januari 2022 • Uppdaterad 10 januari 2022
Genrebild.
Genrebild.Foto: Larm-Soderhamn / Mostphotos

När polis anländer ser de ett flertal personer på platsen. Två killar i 15-årsåldern ska ha tillfogats skador, men var inte i behov av ambulansvård. Trots det väljer polis att upprätta en anmälan om grov misshandel.

– Det finns inga uppgifter om att tillhyggen använts, men det finns uppgifter om sparkar och slag. Det är hur misshandel ska ha gått till som gör att det ändå kommer upp i den rubriceringen. Tack och lov är de inte så pass skadade att de var i behov av vård, säger Evelina Olsson, presstalesperson vid polisens ledningscentral i Malmö.

En anmälan om grov misshandel och en anmälan om misshandel av normalgraden har upprättats. Det skrivs även en anmälan om skadegörelse på en bil.

– Initialt finns det två målsägare och två misstänkta gärningsmän, men ingen är frihetsberövad.

Det ska ha varit fler än dessa fyra personer inblandade i bråket, dock oklart hur många.

Linus GunnarssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.