GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Idag är det kunglig födelsedagskortege – här får du inte parkera bilen

Idag är det kronprinsessan Victorias födelsedag. En kunglig kortege kommer därför köra genom Borgholm för att fira. Men det betyder också att du inte kan parkera bilen var som helst.
Publicerad 14 juli 2022
Bild från födelsedagskortegen när Victoria fyllde 40 år, 2017.
Bild från födelsedagskortegen när Victoria fyllde 40 år, 2017.Foto: Sten-Åke Stenberg/Mostphotos

På Norra Långgatan och Köpmangatan är all trafik med fordon förbjuden från och med tisdagen den 12 juli klockan 08:00 till och med torsdagen den 14 juli klockan 18:00.

Det gäller även förbud för parkering eller uppställning av bilar på och längs med gatorna. Bilar som redan står parkerade på gatorna måste därför flyttas. Om de inte gör det kan de komma att flyttas bort av Borgholms kommun.

”Vi önskar kronprinsessan en fin födelsedag i vår kommun”, hälsar Borgholms kommun på sin hemsida.

Hedda OttestamSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.