GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Inatt: Taxichaufför utsattes för misshandel

Vid klockan 01:16, natten till söndag, inkom ett larm om en pågående misshandel av en taxichaufför i centrala Kalmar.
Kalmar • Publicerad 27 november 2022
Polis skickades till korsningen Nygatan/Tegnérgatan i centrala Kalmar där en taxichaufför utsattes för misshandel naten till söndag.
Polis skickades till korsningen Nygatan/Tegnérgatan i centrala Kalmar där en taxichaufför utsattes för misshandel naten till söndag.Foto: Elvedin Basic

Polis skickades till korsningen Nygatan/Tegnérgatan i centrala Kalmar.

– Det är allmänheten hör av sig och ser detta ske. Vi åker dit och möter upp taxichauffören och vittnen. Den misstänkte hinner lämna men hittas i närområdet och grips, säger Evelina Olsson vid polisens ledningscentral.

Den gripna mannen misstänks ha misshandlat målsägande med både slag och hotat honom till livet.

– Det framgår inte i anmälan om det här är en kund eller varför det här har skett, men han han är gripen misstänkt för våld och hot mot tjänsteman.

Polis höll förhör med målsägande och vittnen till händelsen och dokumenterade målsägandes skador. Taxichauffören var inte i behov av akut sjukvård.

Natalia JohanssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.