GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Invigning av nytt utegym

Det nya utegymmet intill förskolan i Runsten är klart och på Långfredagen, den 15 april, är det invigning.
Runsten • Publicerad 12 april 2022
Foto: Borgholms kommun

Utegymmet är utrustat med flera olika redskap med möjlighet att träna hela kroppen. Borgholms kommun och Runstens intresseförening har finansierat utegymmet.

”Träning utomhus har blivit alltmer populärt och förutspås vara en eftertraktad motionsform även i framtiden. Vi vet att fysisk aktivitet är bra för hälsan och välbefinnandet och både för barn, vuxen och senior. Vi hoppas att alla i alla åldrar kan ta del av och få nytta av det nya utegymmet”, skriver Borgholms kommun på sin hemsida.

Representanter från kommunledningen och Runstens intresseförening kommer att finnas på plats vid invigningen som sker klockan 11.

Linus GunnarssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.