Annons

Bil har körde in i poolområde på Ölands djurpark

Publicerad 29 juni 2021
Foto: Tommy Alvén/Mostphotos

Klockan 10.04 på tisdagsförmiddagen larmades polis, räddningstjänst och ambulans till Ölands djurpark med anledning av en trafikolycka.

Enligt första uppgifter till polisen var det en bil som kört ner ett staket och en stolpe för att därefter köra ner i en pool på området. I efterhand visade det sig att bilen inte hamnat i vattnet.

– Den har kört in på ett poolområde, men informationen vi har är att den står på marken. Det ska vara tre personer inblandade, en vuxen och två barn. Det finns inga uppgifter om några personskador, endast materiella, säger Jens Jonsson på Trygghets- och larmcentralen.

Räddningstjänsten var på plats och arbetade med att bland annat rensa upp på platsen. Olyckan ska enligt polisen ha orsakats av tekniskt fel på bilen och det finns ingen misstanke om brott.

Linus GunnarssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons