GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Bilist misstänkt för dödsolyckan släpps

Mannen i 55-årsåldern släpps på fri fot, efter häktningsförhandlingen i Kalmar tingsrätt. Det var i onsdags som en familj var ute och cyklade när de blev påkörda av en bilist. Mamman och ena sonen avled efter olyckan.
Publicerad 26 juli 2020
Foto: Agnes Aronsson

Bilisten i 55-årsåldern som misstänks för dödsolyckan i norra Färjestaden den 22 juli, då en mamma och hennes son dog, släpps på fri fot. Häktningsförhandlingen hölls under söndagen och beskedet meddelades då av Kalmar tingsrätt, uppger flera medier.

Mannen har på sannolika skäl misstänkts för grovt vållande till annans död i två fall, grovt vållande till kroppsskada och grov vårdslöshet i trafik.

Agnes AronssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.