Annons

Personbil i singelolycka – körde in i träd

Publicerad 17 februari 2022
Genrefoto: Larm-Soderhamn/Mostphotos

Vid 12.55 fick SOS Alarm info om en trafikolycka. Enligt larmet ska det röra sig om en singelolycka där en personbil ska ha kört i diket. Olyckan ska ha inträffat på Grankullavägen öster om Byxelkrok i Borgholms kommun på Öland.

– Delar av räddningstjänsten har precis kommit dit. Det är en personbil med två personer som står i diket. Det är oklart med skador i nuläget. Vägen kommer garanterat stängas av, säger Jonas Isaksson, vakthavande befäl vid räddningstjänsten.

Annons

Övriga omständigheter är i nuläget okända.

UPPDATERING 13.20:

Enligt polisen ska olyckan ha skett på väg 993 i höjd med Byxelkrok.

– Det var en personbil som körde ner i diket och kolliderade med ett träd. Båda två som färdades i bilen är lastade i ambulans, på väg till sjukhus. Skadeläget har jag ingen info om. Räddningstjänsten är färdiga på platsen och vägen är öppen, säger Tim Lundquist, larmoperatör vid Trygghets- och larmcentralen.

Agnes AronssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons