Annons

KLART: Två nya konserter bokade till Borgholms slottsruin i sommar

Två nya konserter har bokats till Borgholms slottsruin i sommar. Först ut är Molly Sandén som står på scen den 15 juli. Den andra är konserten är Hov1, den 22 juli.
Publicerad 21 februari 2022
Molly Sandén och HOV1. Foto: Pressfoton
Molly Sandén och HOV1. Foto: Pressfoton

– Det känns jättekul! Molly Sandén har ju sommarhus på Öland så hon har lite koppling till Borgholm och sist Hov1 spelade på slottsruinen 2019 blev det slutsålt, säger arrangören Björn Nohlgren vid Nöjet konsert.

Sedan tidigare är bland annat The Ark, Veronica Maggio, Mares, Peter Jöback, Tomas Ledin och Ulf Lundell inbokade till slottsruinen i sommar.

Annons

– Det är riktigt bra spridning på artisterna i sommar. Hov1 känns jättekul eftersom det blev så lyckat sist och Molly har vi kämpat länge för. Hon är på turné nu i vinter och i vår och är en av de största kvinnliga stjärnorna vi har just nu. Det är två drömbokningar, säger Björn Nohlgren.

Biljetterna är släppta.

Agnes AronssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons