Klicktoppen – de mest klickade bostäderna i länet

Det här är de mest klickade villorna i Kalmar län på Hemnet under vecka 30. Det mest klickade objektet är en ”öländsk dröm” i attraktiva Sandvik.
Publicerad 1 augusti 2020

1. Stenhuggarvägen 12, Sandvik, Borgholm

Foto: Holm & Co

Utgångspris: 8 975 000 kronor.

Boarea: 89 kvadratmeter, endast huvudbyggnad inräknad.

”Helt unikt tillfälle i hjärtat av attraktiva Sandvik! En öländsk dröm med vackra byggnader i skärgårdsstil, inrett strandhus intill stranden i sten samt unikt orangeri.”

2. Sjöstorpsgatan 67, Sjötorp, Borgholm

Foto: Holm & Co

Utgångspris: 1 875 000 kronor.

Boarea: 60 kvadratmeter.

”Supertrevlig fritidshusfastighet med charm & trivsel i Sjöstorp på Ölands norra udde! Mycket vacker promenad om endast 1000 m på stig genom skogen till Homrevets sanddyner i Bödabukens norra del...”

3. Svallvägen 8, Vackleby, Mörbylånga

Foto: Pontuz Löfgren

Utgångspris: 995 000 kronor.

Boarea: 62 kvadratmeter.

”Ta tillfället i akt att forma en riktig sommarpärla i underbara och kulturberikade Vickleby. Det här är fastigheten för er som söker sommarbostaden med fantastisk potential...”

4. Spritsmåla 108, Emmaboda

Foto: Lennart Mäklare

Utgångspris: 275 000 kronor.

Boarea: 102 kvadratmeter.

”Lantligt belägen, röd stuga med vita knutar i den lilla byn Sprtismåla som väntar på att få bli omhändertagen. Stugan innehåller 5 rum & kök, rymlig hall samt wc/dusch av äldre modell.”

5. Fagereke 606, Gullabo, Torsås

Foto: Svensk Fastighetsförmedling

Utgångspris: 275 000 kronor.

Boarea: 86 kvadratmeter.

”Ett måste att uppleva denna rofyllda plats! Från Gullabovägen svänger du av in på en liten grusvägen som leder dig till detta hem.”

Wilhelm NilssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.