GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Kommunen bjuder in till Skräpplockardagen: ”Insats tillsammans”

Borgholms kommun bjuder in invånarna till att delta i Skräpplockardagen på lördag den 17 september.
Publicerad 16 september 2022
Foto: Mostphotos

Den som känner sig manad att göra kommunen renare kan hämta påse och handskar på torget i Borgholm mellan klockan 10-14 på lördag.

Redan från och med fredagen den 16 september kommer containrar för papper och plast samt glasigloo att finnas placerade på torget.

– Vi jobbar varje dag med att rent Borgholm, men ändå finns det skräp i vår miljö. Vi vill med den här dagen uppmärksamma det här problemet och bjuda in folk att hjälpa till och göra en insats tillsammans, säger Frida Gustafsson, miljöstrateg, i ett pressmeddelande.

Linus GunnarssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.