GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Kommunens undran: Är du intresserad av lägenhet i Spjutterum?

Publicerad 2 februari 2022
Arkivbild.
Arkivbild.Foto: Linus Gunnarsson

Borgholms kommun har gått ut med en förfrågan på sin hemsida om det finns intresse för lägenheter i Spjutterum, Runsten, på östra Öland. Det rör sig i så fall om nio hyresrätter på markplan som ett lokalt byggföretag skulle uppföra.

– Det känns kanonbra att vi har ett lokalt byggföretag som är intresserade av att bygga hyresrätter i Runsten. Med det tillskottet kan vi få ännu bättre befolkningstillväxt på östra sidan och i hela kommunen, säger Ilko Corkovic, (S) kommunstyrelsens ordförande, i ett pressmeddelande.

Är man intresserad vill kommunen att man tar kontakt och anger önskad storlek på lägenhet och när man skulle vilja flytta in.

”Detta är endast en intresseanmälan för att vi ska bedöma intresset innan vi går vidare inför en eventuell byggnation! Information om hur du ställer dig i kö kommer när det blir aktuellt”, skriver kommunen på sin hemsida.

Linus GunnarssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.