GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Kvarlevor efter en person har hittats i nedbrunnen villa i Mörbylånga

I samband med den kriminaltekniska undersökningen av brandplatsen har kvarlevor från en människa anträffats. Om det är den 40-åriga man som står skriven på adressen är ännu oklart, men mannens närmaste anhöriga är ändå informerade.
Publicerad 13 maj 2022
Foto: Mostphotos

Det var vid 02-tiden, natten mot onsdagen, som räddningstjänst och polis larmades till en villa på Esplanaden i Mörbylånga med anledning av en brand. Polisen rubricerar händelsen som mordbrand. Man har tidigare inte lyckats få kontakt med den man som står skriven på adressen och nu har kvarlevor efter en människa anträffats på platsen.

– Fyndet gjordes vid brandplatsen med hjälp av våra specialsökhundar som markerade att det fanns kvarlevor av en människa i resterna efter branden, säger Robert Loeffel, presstalesperson vid Polisregion Syd, till Barometern.

För att säkerställa personens identitet kommer kvarlevorna genomgå en rättsmedicinsk obduktion i Linköping. Man ska också se om det går att hitta dödsorsaken.

Hedda OttestamSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.