GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Möbler på Ölandsbron – förare fick bot

Publicerad 8 oktober 2022
Enligt polisen fick en förare, en äldre man, en ordningsbot för att möblerna hamnade på vägbanan
Enligt polisen fick en förare, en äldre man, en ordningsbot för att möblerna hamnade på vägbananFoto: Kennerth Kullman/Mostphotos

Vid 12.19 inkom ett larm om föremål på Ölandsbron. Enligt Trygghet- och larmcentralen i Kalmar ska det röra sig om möbler som hamnat på bron strax före högbrodelen.

Enligt Trafikverket ska hindret haft stor påverkan på trafiken och ett körfält i riktning mot Kalmar var avstängt. Vid 13-tiden på lördagen öppnade körfältet upp igen.

– Det ska röra sig om stolar och bord som någon tappat. Räddningstjänsten vände, men polisen är fortfarande på plats på bron, säger Kim Hild, presstalesperson vid polisens ledningscentral.

Enligt polisen fick en förare, en äldre man, en ordningsbot för att möblerna hamnade på vägbanan.

Kort därefter ska också en personbil blivit stillastående på bron i riktning mot Kalmar och ett körfält stängdes av. Larmet om händelsen kom in strax innan 13 på lördagen vägen var öppen igen vid 14-tiden.

Linn SvenssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.