Annons

Personbilar i kollision på Öland

Olyckan inträffade strax före klockan 11 på lördagen.
Persnäs • Publicerad 10 december 2022 • Uppdaterad 11 december 2022
Genrebild.
Genrebild.

Enligt de första uppgifterna rörde det sig om en singelolycka på lv 136, i höjd med Lilla Horn på norra Öland. Riktigt så var det inte.

– Det är två bilar inblandade. En har fått snurr och kolliderat med den andra. Och det är på en mindre väg som heter Persnäs kyrkväg, säger Tony Bergelind på Trygghets- och larmcentralen vid 11.15-tiden, och fortsätter:

Annons

– Två personer än inblandade och en av dem klagar på ryggsmärta så ambulans är kallad till platsen.

Ett fordon ska ha fått sladd och kolliderat med det mötande fordonet. Det ska dock inte ha rört sig om några högre hastigheter.

Vid 12-tiden på lördagen uppger Trygghets- och larmcentralen att ambulansen har lämnat platsen, men att det är oklart om något har behövt följa med för vård. Räddningstjänst var då fortfarande kvar i väntan på polis.

Tidigare uppgifter om att det ska ha rört sig om en kollision mellan bil och A-traktor stämmer inte, det var två personbilar.

Här inträffade olyckan:

Simon KarlssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons