Annons

Lyckosam ölänning satsade tvåsiffrigt - drog hem miljonvinsten

10 kronor förvandlades till 10 miljoner när den tursamme ölänningen kammade hem storvinsten under lördagens lottodragning.
Färjestaden • Publicerad 18 september 2022 • Uppdaterad 19 september 2022
Joker-raden som gav Färjestadsbon miljonvinsten: 4 – 4 – 3 – 3 – 7 – 1 – 8
Joker-raden som gav Färjestadsbon miljonvinsten: 4 – 4 – 3 – 3 – 7 – 1 – 8Foto: Arkivbild.

Under lördagens lottodragning med joker kammade en Färjestadsbo hem miljonvinsten.

Personen spelade på en rad och satsade 10 kronor online. Med alla rätt på tilläggsspelet Joker resulterade satsningen i en vinst på 10 miljoner kronor.

Annons

– Det är den fjärde miljonvinsten hittills i år på Joker. Förra gången någon prickade in alla rätt var för fyra veckor sedan då en man i Luleå vann 10 miljoner kronor. Och nu är det redan dags igen, säger Emmy Altemyr, vinnarkommunikatör på Svenska Spel Tur.

Den nyblivne mångmiljonären ska ha blivit kontaktad på lördagskvällen av vinnarkommunikatören, och kommer även få ett bankmöte inbokat.

– Det är under bankmötet som vinstsumman på 10 miljoner kronor kommer att betalas ut, men förutom det erbjuds även vinnaren juridisk och ekonomisk rådgivning. Det är viktigt del av vårt spelansvarsarbete att våra högvinnare får landa så bra som möjligt i sin nya tillvaro som mångmiljonär, avslutar Emmy Altemyr.

”Det är den fjärde miljonvinsten hittills i år”
Emmy Altemyr
Joacim AnderssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons