Man misshandlad av ungdomar – föll till marken och blev sparkad

En man i 60-årsåldern blev på fredagskvällen misshandlad av flera ungdomar i gästhamnen i Borgholm. Detta efter att han ertappat dem med att ha sönder en brandsläckare.
Öland • Publicerad måndag 19:00
Genrebild.
Genrebild.Foto: Mostphotos

Det var strax innan klockan tio på kvällen som mannen var ute och gick i gästhamnen i Borgholm. Han uppmärksammade då flera ungdomar som sparkade på ett skåp med en brandsläckare i – som till sist exploderade och gjorde så att flera båtar i närheten fick skum på sig.

– Mannen sa till ungdomarna som puttade mannen till marken och sparkade på honom när han låg ner, säger Eva-Lotta Hermansson Truedsson, presstalesperson vid polisen.

Det är oklart om mannen behövde uppsöka sjukvård efter misshandeln. En person som ska ha varit inblandad i misshandeln är namngiven, men det är oklart om personen blivit delgiven misstanke.

Linn SvenssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.