GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Man seglade in i förtöjd båt – försökte smita undan ansvar

Publicerad torsdag 14:03
Fotografi av Borgholms hamn taget vid ett annat tillfälle.
Fotografi av Borgholms hamn taget vid ett annat tillfälle.Foto: Mostphotos

På fredagskvällen seglar en båt in i hamnen i Borgholm. Enligt en polisanmälan orsakar han en mindre olycka och försöker undkomma ansvar.

– Han hade inte kontroll på båten och seglade in i en annan båt. Det blev repor och mindre skador. Han berättade inte vem han var direkt, utan det var ett vittne som gjorde målsägarna uppmärksamma, säger Robert Loeffel, presstalesperson vid polisen.

Den misstänkta gärningsmannen är i 30-årsåldern och är nu anmäld för vårdslöshet i sjötrafik.

Linus GunnarssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.