GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Man ska ha försökt smuggla via Arlanda – droger hittades i Mörbylånga

Publicerad 31 juli 2022
Genrefoto: Hedda Ottestam/Mostphotos
Genrefoto: Hedda Ottestam/Mostphotos

En man i 30-årsåldern står åtalad vid Kalmar tingsrätt misstänkt för narkotikasmuggling. Det var i slutet av september 2020 som mannen ska ha försökt smuggla in 302 gram amfetamin på Arlanda flygplats, vilket inte passerade tullbehandlingen.

Dessutom står mannen åtalad för narkotikabrott då han ska ha haft 48,24 gram MDMA, 10,34 gram cannabis och 0,9 gram amfetamin på en adress i Mörbylånga på Öland. Det uppdagades i början av oktober 2020. Mannen har i förhör förnekat brott.

Agnes AronssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.