Annons

Nu öppnar butiken Återbruket i Borgholm

Återbruket är en butik som säljer begagnat byggmaterial. Den finns sedan tidigare i flera andra kommuner i länet och nu öppnar en ny butik i Borgholm.
Öland • Publicerad 28 februari 2022 • Uppdaterad 1 mars 2022
Louise på Återbruket Borgholm.
Louise på Återbruket Borgholm.Foto: Pressbild

Den 1 mars har Återbruket Borgholm premiäröppning klockan 13:00. Butiken ligger på Storgatan 41, där Liljas bilhall tidigare låg, och kommer efter premiären ha öppet varje tisdag, onsdag och fredag.

På Återbruket säljs byggmaterial som är tillvarataget, så som begagnade fönster, dörrar, stolar och hyllor.

Annons

Det handlar om sådant som lämnats in i insamlingscontainrar på återvinningscentralerna Kalleguta och Böda. Sakerna sorteras och fixas till av Arbetscenter innan de kommer ut till försäljning i butiken.

I Återbruket ska även Fritidsbanken att öppna senare i vår. Där kommer man kunna låna fritidsutrustning gratis. Den som har fritidsartiklar att skänka välkomnas att lämna in dem till butiken Återbruket.

Helén, Agneta och Örjan från Borgholms kommun tillsammans med deltagare som arbetar i naturvården.
Helén, Agneta och Örjan från Borgholms kommun tillsammans med deltagare som arbetar i naturvården.Foto: Pressbild
Hedda OttestamSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons