GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Nu visas ny utställning på Galleri Stenhallen

På Skärtorsdagen öppnar en ny konstutställning i Galleri Stenhallen på Öland, som fått namnet PÅSK 2022. Sju konstnärer från södra Sverige och från Stockholm deltar.
Publicerad 13 april 2022
Konst från utställningen. Foto: Pressbilder
Konst från utställningen. Foto: Pressbilder

Utställningen börjar visas under Skärtorsdagen och då framträder även öländska sångerskan Julia Grenmyr från Algutsrum.

I nedre galleriet visar Magnus Ringborg från Stockholm upp sina skulpturer, bland målningar skapade av Malin Hjalmarsson från Hultsfred, Inger Jolmehed från Nybro och av Ninja-Li Einarsen Stahre från södra Öland. Lasse Carlsson från Karlskrona visar speciella ansikten skapade av återbruk och skrot - så kallad Fun Art. Maud Spangenberg från Stockholm visar sina skulpturer i övre galleriet tillsammans med oljemålningar av Ola Johansson, Kronoberg.

Utställningen är öppen dagligen mellan klockan 11-15 och pågår 14 april till 28 april.

bild 1/7
Konstnär Inger Jolmehed, Nybro
Konstnär Lasse Carlsson, Karlskrona
Konstnär Malin Hjalmarsson, Hultsfred
Konstnär Ninja-Li Einarsen Stahre från södra Öland.
Konstnär Maud Spangenberg, Stockholm
Konstnär Magnus Ringborg, Stockholm
Konstnär Ola Johansson, Kronoberg
Konstnär Inger Jolmehed, Nybro
Konstnär Lasse Carlsson, Karlskrona
Agnes AronssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.