GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Ny brygga står klar och badplatsen är tillgänglighetsanpassad

Inför sommarsäsongen har Mörbylånga kommun tidigare färdigställt den kommunala badplatsen vid Haga Park. Nu är även Kalvhagens badplats redo att ta emot badsugna gäster.
Publicerad 12 april 2022
Foto: Mörbylånga kommun

Kalvhagens brygga är renoverad och är nu i toppskick. Det yttre trädäcket på bryggan är reparerat och det går nu att bada från den yttre delen av bryggan igen. Dessutom har badplatsen tillgänglighetsanpassats, vilket man började arbeta med redan 2020. Det har resulterat i nya hårdare gångar, en ny toalett och en badramp.

Kommunen har som ambition att alla badplatser i kommunen ska vara helt i ordning till den 1 juni.

Linus GunnarssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.