GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Ny pop up-butik öppnar upp till julmarknaden

Lagom till julmarknaden den 4 december kommer Aboda design att öppna upp en pop up-butik på Storgatan i Borgholm.
Publicerad 19 november 2021
Gunila Axén och Christina Wendel Parman.
Gunila Axén och Christina Wendel Parman.Foto: Pressbild

Aboda design startades i slutet av 90-talet efter en inköpsresa till Indien där Christina Wendel Parman och Gunila Axén hittade en tillverkare av bomullsripsmattor. Trots att företaget har funnits en tid har man aldrig haft en egen butik – tills nu.

– Jag har aldrig haft en egen butik tidigare utan sålt till andra återförsäljare, men nu när det står en tom lokal på Storgatan känns det som en möjlighet att visa upp vad Aboda design har för produkter. Det är samtidigt ett litet test för att se hur intresset är. Jag kanske kan tänka mig en butik framöver – framförallt sommartid., säger Christina Wendel Parman.

Vad har du för förhoppningar?

– Jag har förhoppningar om att det ska finnas ett intresse, att folk kommer och att det är produkter som de tycker om.

Linus GunnarssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.