GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Nyförvärv till Ottenby fågelstation: ”Jätteroligt”

I vår kommer besökare på Ottenby fågelstation mötas av Stina Andersson, som är nyanställd på stationen.
Öland • Publicerad 22 januari 2023
Stina Andersson.
Stina Andersson.Foto: Pressbild

Stina Andersson kommer arbeta både administrativt och praktiskt i det dagliga arbetet med bland annat utveckling av verksamheten, sociala medier, forskningsprojekt och kontakt med allmänheten.

”Att få jobba på en plats som Ottenby där jag har engagerat mig under flera år som ringmärkare och guide känns otroligt kul och jag ser fram emot att jobba både på fågelstationen och naturum”, berättar Stina i ett pressutskick.

”Det känns jätteroligt att få en ny kollega här på udden. Stina kommer att kunna bidra på många sätt till att utveckla verksamheterna och att göra Ölands södra udde till ett ännu rikare besöksmål.”, säger Ida Hansson, föreståndare naturum Ottenby och Magnus Hellström, föreståndare Ottenby fågelstation, i samma pressutskick.

Linn SvenssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.