GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Ölandscamping kan prisas som bästa värd: ”Det är jättekul”

Bokningsnätverket Acamp arrangerar en tävling om att kora Sveriges bästa campingvärd. Tävlingen startade i maj och nu har finalisterna presenterats. En av de nominerade är Wikegårds semesterby och ställplatscamping på Öland.

– Det är jättekul. Det stärker ju självkänslan, och då har jag ändå högt självförtroende i vanliga fall, säger Fredrik Fredriksson på Wikegårds.

Hur ser bokningsläget ut för er i sommar?

– Det ser jättebra ut, det bara rasslar in bokningar. Jag tror att vi på norra Öland kommer att bli blöta om fötterna, vi kommer att sjunka i havet. Det är gemytliga problem, men det är inte kul om det blir för mycket folk. Det är bättre om man har en lång säsong i form av en regnbåge, istället för en pyramid, och det kommer vi att ha.

Röstningen är redan i full gång och avslutas den 18 juni.