GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Öländska profiler bjuder på digital after work

I en ny satsning från de båda kommunerna och turismorganisationen vill man lyfta fram det kulinariska Öland.
Foto: Mostphotos

”Öländsk after work” är namnet på programserien som drar igång på onsdag, den 2 juni. Programledare är Sven Ekberg, som i första avsnittet är hemma och hälsar på stjärnkocken Karin Fransson i hennes trädgård i centrala Borgholm.

”Det kommer att handla om mat och trädgård, ett Ölandsprogram med vårens och försommarens alla dofter och smaker. Vi vill bjuda på matglädje. Öland som ett kulinariskt resmål och den växande matturismen kommer vi också att prata om”, berättar Sven Ekberg i ett pressmeddelande.

Karin Fransson (foto: Daniel Hertzell) och Sven Ekberg (foto: Pressbild)
Karin Fransson (foto: Daniel Hertzell) och Sven Ekberg (foto: Pressbild)

I första programmet medverkar även matskribenten Anna Sjögren, som pratar surdegar, Ölandsvete och öländsk brödhistoria. Matlagnings- och odlingstips utlovas.

”Öländsk after work” kan ses i spelaren här nedan eller här på Youtube. Länkar återfinns även på borgholm.se, på Ölandskommunernas facebooksidor och på Ölands turismorganisations Linkedin.