Annons

Ölänningar kammade hem miljonvinster

”Det får bli ett par tofflor i guld”, säger kvinnan som är en av vinnarna.
Publicerad 5 oktober 2020
Foto: Pressbild

Det blev dubbelt firande på Öland efter att en 40-årig man och en äldre kvinna tillsammans vann hela 5,7 miljoner kronor på Eurojackpott.

40-åringen är inkörd i samma rad sedan cirka ett år tillbaka, vilket han nu verkligen fick utdelning för efter att ha prickat in fem rätt. Mannen spelade för 25 kronor och fick ut 2,9 miljoner kronor.

Annons

– Jag trodde ju knappt det var sant, att det var bugg i systemet. Så tvekade vi på raden för ett tag sedan. Vilken tur att vi inte gjorde något åt den, säger miljonvinnaren i ett pressmeddelande och fortsätter:

– Jag ringde min sambo och berättade om vinsten, hon trodde ju inte på mig. Men nu är vi hemma och har tittat på den rätta raden tillsammans.

Den segrande kvinnan är desto mer nybörjare i spelet. Även hon lade ett spel på 25 kronor och kammade hem 2,8 miljoner kronor.

– Total har jag spelat Eurojackpot sju eller åtta gånger, så det hela känns lite märkligt. Men samtidigt är det rätt kul, berättar kvinnan i ett pressmeddelande.

Vad ska du göra för pengarna?

– För egen del har jag inte tänkt mer på vad man kan kosta på sig. Det får bli ett par extra Foppatofflor och då kanske några i guld. Haha!

När spelomgången summerades stod totalt 18 spelare på prispallen, två av dem från Öland.

Wilhelm NilssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons