GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Pensionärer bjöds på lyckad grillfest

Fredagseftermiddagen den 20 maj bjöd PRO Sydöland in till grillfest vid Folkets hus i Mörbylånga.
Publicerad 28 maj 2022
Korvgrillning med PRO Sydöland.
Korvgrillning med PRO Sydöland.Foto: Privat

Det var en efterlängtad och uppskattad eftermiddag för de inblandade, med lyckat väder dagen till ära. Solen sken från en klarblå himmel.

Ordförande Alf Danielsson hälsade alla välkomna. Radarparet och underhållarna Sten-Åse Andersson och Lars Löttiger fick ett extra varmt välkomnande. Därefter tyckte styrelsen att det var dags släppa ut seniorerna på "grönbete". Det bjöds på välgrillade korvar och sedan var det tid för kaffe och kaka samt lotteridragning.

Det bjöds på välgrillade korvar av Johny och Lars. Foto: Privat
Det bjöds på välgrillade korvar av Johny och Lars. Foto: Privat
Agnes AronssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.