GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Planteringar och buskar grävdes bort – men på fel tomt

En kvinna i Löttorp fick plötsligt se sina planteringar och buskar vara bortgrävda.
Publicerad 11 oktober 2021
Genrebild
Genrebild
Foto: Mostphotos

Ett företag som är i full gång med ett byggnadsarbete på en fastighet i Löttorp på Öland ska enligt en anmälan till polisen ha grävt på fel tomt.

– Det är en grannfastighet som håller på med ett byggnadsarbete. Nu upptäcker målsäganden att företaget som gräver har grävt på hennes tomt och förstört det som hon har planterat på tomtgränsen, säger Eva-Lotta Hermansson Truedsson, presstalesperson vid polisen.

Polisen har upprättat en anmälan om skadegörelse.

Linus GunnarssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.